Indeling bungalow

Indeling
  • Drie ruime slaapkamers met airco en grote kledingkasten
  • Twee badkamers met inloopdouche en toilet, waarvan een in de hoofdslaapkamer
  • Grote woonkamer
  • Open keuken
  • Deels overdekt balkon aan de voorzijde
  • Porch aan de achterzijde
  • Grote porch aan rechterzijde over hele lengte woning
  • Berging met wasmachine

De woning is geheel gelijkvloers, omgeven door verharde paden en rollator- en rolstoelvriendelijk. De totale woonoppervlakte is 169 m2

Wat heeft Ka’dushi te bieden

kitchen
Nieuw

Eigen WIFI netwerk

De bungalow is ingericht voor maximaal 6 personen en voorzien van alle mogelijke gemakken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. U heeft onder andere de beschikking over een wasmachine, een afwasmachine en een warm waterboiler. Voor de kleinste kinderen is er een campingbedje en kinderstoel. Er zijn koelboxen, strandstoelen voor een dagje aan het strand. Met de grote BBQ kunt u in Ka’dushi optimaal genieten van het vakantiegevoel.
Er zijn diverse spelletjes en een gevarieerd boekenaanbod. Mocht u het nieuws willen volgen, de TV is voorzien van BVN. Ook is er een eigen WIFI netwerk aanwezig.

Zwembad

Zwembad

In het aanliggende bungalowpark is een heerlijk zwembad waarvan de gasten van Ka’dushi gratis gebruik van kunnen maken.

Vanaf de achterporch kunt u tussen de bomen het zwembad zien liggen, als het ware in de achtertuin. Via een privé poortje heeft u toegang tot het terrein van het bungalowpark en het zwembad. U kunt een verfrissende duik nemen, baantjes zwemmen of relaxen op een van de ligstoelen onder een kokospalm of parasol. Het zwembad heeft een douche en WC.

Auto

Oprit

U kunt de bungalow bereiken met de bus, echter om optimaal van Curaçao te genieten is een auto noodzakelijk.

Wij verhuren zelf geen auto. U kunt bij ons wel informeren naar goede verhuurbedrijven.
Uw huurauto staat veilig achter het hek op de oprit van de bungalow. Tevens is het villapark The Pearl, waarop bungalow Kadushi ligt, voorzien van een automatische poort.